На кого да се сърдят хората след Избори’ 2013

  Весел ПР етикети: , , , ,   | постоянна връзка, Връзките към материала са забранени, но можете да коментирате.


2 коментара

 1. Цветан Костадинов
  04/25/2013 в 12:33 , линк

  Преди около час се обърнах към г-жа Кунева по повод нейно изявление , което цитирам изцяло:
  Драги съграждани, скъпи приятели,
  На тази дата преди 8 години подписах Договора за присъединяване на България към Европейския съюз. За мен 25 април е ориентир какво сме направили с живота на страната си.

  Когато слагах името си, редом с подписите на европейските политици на 25 държави, както и всеки ден от седемте години на преговорите, си казвах: “Ще видите, сега вече нищо не може да ни спре!” ………………………………
  ………………..???????????????????????????????? ………..
  И ето моя коментар:
  И защо закрихте 3-ти и 4-ти блок – дали някой ден ще има логичен отговор в духа на висшия здрав смисъл ?????? ……. ????????????????????????????????
  Всички дискусии крият нещо и това вече се вижда като заговор против БЪЛГАРИНА. ТОЙ, ТОЗИ ЗАГОВОР НЕ Е САМО ОТ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ВЪТРЕ В БЪЛГАРИЯ, ТОЙ Е ДАЛЕЧЕ ЗАД ПРЕДЕЛИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА – ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИЯ ?????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (няма да стигне мястото на дисплея за въпросителните които тежат в този Въпрос)
  Някой силно подценява СИВОТО ВЕЩЕСТВО НА БЪЛГАРИНА. Това, че всички политици за последния четвърт век се стремяха да ерозират и унищожат това сиво вещество под предлог, че му предлагат либерализъм и „разтварят“ ограниченията пред него е такъв блъф, който няма равен в цялата история на България. Той може да бъде приравнен само на отношението на колонизаторите към аборигените. Обидно! Жестоко!!!
  Сивото вещество е притиснато от ония, за които либерализацията се състоя, но не като истинска либерализация на духа и инициативата, а като либерализация на безнравствеността и агресията:
  – ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ НА ДЕМАГОГИЯТА!
  Общо взето, все неща, за които НЯМА ПОМИСЪЛ У ПОЛИТИЦИТЕ закона да се изгради КАТО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ, КАТО ВАКСИНА СРЕЩУ РАЗРУШЕНИЕТО НА ОСНОВНИЯ КАПИТАЛ НА НАЦИЯТА СИВОТО ВЕЩЕСТВО.
  НАШЕТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, ТВОРЧЕСТВОТО НА 2-РИ АДВОКАТСКИ КОЛЕКТИВ СТАНА ТОР ЗА РАЗЦВЕТ НА ХИТРЯЩИНА И
  – БЕЗНРАВСТВЕНОСТ,
  – БЕЗХАБЕРИЕ,
  – БЕЗОБРАЗИЕ,
  – БЕЗБОЖИЕ,
  – БЕЗУМИЕ,
  – БЕЗДУХОВНОСТ,
  – БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ,
  – БЕЗСКРУПОЛНОСТ,
  – БЕЗОЧИЕ,
  – БЕЗЧУСТВЕНОСТ,
  – БЕЗПРИНЦИПНОСТ,
  – БЕЗЖАЛОСТНОСТ,
  – БЕЗЧОВЕЧНОСТ
  И НАЙ-ВАЖНОТО :
  – БЕЗСИЛИЕ НА ДЪРЖАВАТА ДА СЕ БОРИ И СПРАВИ С ВСИЧКО ТОВА …………………………….
  …………………………..
  – В РЕЗУЛТАТ ………………………
  – БЕЗНАДЕЖДНОСТ И БЕЗВРЕМИЕ В БЕЗКРАЯ НА ВРЕМЕТО.
  ЛИПСВА САМО ЕДНО ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ „БЕЗ“ – БЕЗКОРИСТНОСТ
  …………………….
  ЩЕ БЪДЕ ГРЕШНО ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е „БЕЗ“, ИМА И „С“,
  – СЪУЧАСТИЕ В ГРАБЕЖИ И РАЗРУШЕНИЯ!!!
  – СЪСИПИЯ НА ГОДНОТО ГРАДЕНО С ЧЕСТНИЯ ТРУД НА НАРОДА!!!
  – СЪЗАКЛЯТИЕ СРЕЩУ ИСТИНАТА!!!
  – СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СЪДЪРЖА „БЕЗ“!!!
  – СЪТРУДНИЧЕСТВО СЪС СИВАТА ИКОНОМИКА!!!
  – СЪЕШАВАНЕ С ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ЗА НАТРУПВАНЕ НА СЪСТОЯНИЕ БЕЗ-СЪ-РАЗМЕРНО С НИЩЕТАТА НА НАРОДА!
  – СЪЗЕРЦАВАНЕ НА СВИНЩИНИТЕ (ЗАЩО ЛИ ОБИЖДАМЕ СВИНЕТЕ, КАТО СМЕ ТОЛКОВА БЕЗНРАВСТВЕНИ КЪМ ТЯХ) …….
  …………………………………………………………
  Няма само СЪЧУВСТВИЕ С НАРОДА, комуто извиват ръцете С ПОДКРЕПАТА НА МОНОПОЛИ, БАНКИ И ДРУГИ БАНДИТСКИ ФОРМИРОВАНИЯ, чиито „ОБЩИ УСЛОВИЯ“ превръщат БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН В БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН
  Политиците, ОБСЕБЕНИ ОТ ПАРТИЗАНЩИНАТА се боят от изваждането на бял свят на ШАРЛАТАНИЯТА, В КОЯТО ПЛУВАТ със своите БЕЗ-качества, и затова толкова РИТАТ СРЕЩУ ПОДСЛУШВАНЕТО, защото от там може да се чуят нелицеприятните им БЕЗПРИНЦИПНИ връзки с БЕЗЧОВЕЧНИ ИНДИВИДИ, които за тях са един полезен и универсален СЪТРУДНИК. ЧРЕЗ ПОДСУШВАНЕТО ЩЕ ЛЪСНЕ ЦЯЛАТА ИМ БЕЗПРИГОДНОСТ ЗА СЛУЖЕНЕ НА НАРОДА.
  Той НАРОДА отдавна е спрял да се страхува, ЧЕ ГО ПОДСЛУШВАТ, като ПСУВА ВЛАСТНИЦИТЕ (минали, настоящи и бъдещи кандидати)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Харесвам • Отговор • преди 52 минути •================================= ………
  Та, ето това мисля – патова ситуация с кандидатите в тези избори! Тая партия вече е изгубена! Проиграхме я още в дебюта! Но изход има – следваща партия, в която нещата трябва да започнат именно в дебюта, за да имаме успех в ендшпила! Важно е да опазим дъската на която като бели фигури играем, тя ни е опората – изгонят ли ни от нея, няма България! Черните фигури трябва да почнат да губят – това за разлика от истинския шах трябва да стане правило!

 2. Десислава Досева
  05/09/2013 в 19:56 , линк

  МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО!

Коментирай

С вашия email никога няма да бъде злоупотребено. * задължително поле

*
*

Можете да използвате следните HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam protection by WP Captcha-Free