Успяващият в чужбина

Велислав  Чорбаджиев е от София. На своите 32 години вече е завършил  MBA – Lindenwood University, St. Charles, Missouri, USA (www.lindenwood.edu) – 2006 г., Университет за Национално и Световно Стопанство – София.

Бакалавър е по маркетинг от 2003 г., Associate degree in Marketing and Advertising – Mohave Community College, Bullhead city, Arizona, USA – 2004 г.

Работил е в най-голямата казино и хотелска верига – Harrah’s Entertainment като специалист директен маркетинг и организация на събития, стаж и практика в Hyatt Hotels.

Участвал е в конкурси и състезания за бизнес проекти, маркетингови консултации на малки и средни компании.

Най-голямото ми постижение е, че сам си изработих парите за магистратурата в Щатите.

В момента работя с още двама приятели в една компания за внос и дистрибуция на чай – цъфтящ, насипен и био. Планираме да отворим наша чайна и шоурум в края на годината.

Кауза: Да бъда отговорен и добър специалист в това, което правя, да създам предпоставки за полагане на основи в чаената култура в България.Също така имам подготвени обучения за предлагане на обслужване на клиенти и създаване на лоялни клиенти, което искам да разпространя и наложа по хотелски вериги и други компании.

Успехите ми са във всяко начинание извън България. Успехи във вярата ми, стремежа ми да направим България по-добро място за бизнес и младите българи по-отговорни и да имат мечти.

Проблемите ми са с институции, хора, бюрократи, пари, доставчици. Но не се отказвам.

Стремеж: Искам да бъдем номер 1 на пазара за чай и качествено обслужване. Да бъдем пример за социално отговорна компания. Да стана по-добър от това, което съм в момента и да бъда по-концентриран в това, което правя и искам да постигна.

Най-важното нещо: Много здраве и да гоня мечтите си, да накарам повече мои връстници да повярват в себе си.

Най- ценното нещо: – Живот и здраве и добри, и ценни хора около мен.

Следващата ни цел е фабрика за студен натурален чай и култивиране на чай в България.

Вярвайте в себе си, мечтайте, дерзайте и винаги се учете, и се опитвайте да попивате нови идеи и знания.

  Гост, Публикации етикети: , , , , , ,   | постоянна връзка, Връзките към материала са забранени, но можете да коментирате.


Коментирай

С вашия email никога няма да бъде злоупотребено. * задължително поле

*
*

Можете да използвате следните HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam protection by WP Captcha-Free