Целият свят в едно изложение

В цял свят годишно се провеждат стотици изложения, панаири, фестивали, конференции, различни събития. Независимо от кризата този бизнес се развива успешно, в него се въртят милиони. За организаторите на изложения, а и за повечето компании е в сила една проста истина, а тя е: който не участва на изложения, той е извън света на реалния бизнес. Няма как да бъде видян.

Изложенията са най-концентрирания пазар, мерило за икономиката на една страна.

Новини за изложбения бизнес у нас и в света, календар на събитията, успешни практики, как следва да се участва в едно изложение, какво мислят за този бизнес хората, които създават правилата, всичко за тази уникална индустрия, вече може да се види на   www.expoworld.bg. Специално внимание се обръща на изложенията по света, както и на възможностите за участие на българските фирми.

В сайта expoworld.bg ще намерите актуална, добре проверена информация, не само за изложбения и събитиен бизнес, но и за всички дейности, свързани с него.

  Публикации етикети: , , , , ,   | постоянна връзка, Връзките към материала са забранени, но можете да коментирате.


Коментирай

С вашия email никога няма да бъде злоупотребено. * задължително поле

*
*

Можете да използвате следните HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam protection by WP Captcha-Free